Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Famous Objects from Classic Movies: Μια κρεμάλα για σινεφιλ...

... και όχι μόνο! Αν σου αρέσει το σινεμά και θέλεις να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να παιδέψεις λίγο το μυαλό σου ή να τέλος πάντων βαριέσαι ένα βράδυ στο σπίτι μπες εδώ και πάτα play!

Θα δεις μια εικόνα ενός χαρακτηριστικού αντικειμένου από μια ταινία. Πατώντας γράμματα πρέπει να βρεις τον τίτλο της ταινίας. Αλλά, προσοχή, έχεις μόνο τρεις ευκαιρίες να κάνεις λάθος σε κάθε εικόνα. Αν βρεις τον τίτλο η εικόνα αποκτά χρώμα και μπορείς να συνεχίσεις στην επόμενη. Είναι κάποιες ταινίες που μπορεί να τις έχεις δει αλλά πάλι να κάνεις λάθος. Είναι άλλες που είναι τόσο προφανής η απάντηση, που ακόμη και να μην έχεις ακούσει ποτέ για την ταινία, την βρίσκεις. 

Το quiz το ανακάλυψα πριν λίγο καιρό και μόλις το άρχισα δεν μπορούσα να το αφήσω. Βέβαια το σκορ μου ήταν αρκετά απογοητευτικό και πολλές φορές είπα στον εαυτό μου (δυνατά!) "Αφού αυτό το ήξερες!!". Θυμάμαι 2 ώρες τουλάχιστον έπαιζα αλλά το τελείωσα με ένα τρομερό αίσθημα ικανοποίησης!

Κόλλημα μεγάλο σας λέω! Αν λοιπόν έχετε λίγο χρόνο (που έχετε, να 'ναι καλά οι διακοπές!) δοκιμάστε το. Και περιμένω τα σχόλια σας!! 




4 σχόλια:

  1. Σε προκαλώ σε αγώνα Μαρια!!! :P ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός τόλμησε να προκαλέσει την σουπερ σινεφίλ σε αγώνα? ΥΒΡΙΣ!
      ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ POSTS!!!

      Διαγραφή
    2. Godkiller: Εεε καλα τα παραλές τωρα... και δεν κάνει..μας βλεπουν!! (τα λεφτα που συμφωνησαμε αυριο θα τα εχεις!)
      ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ!!!

      Διαγραφή