Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Aniμαsyros 5.0: Τον Σεπτέμβρη πας Κυκλάδες!


Σημείωσε το! Από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη πάμε Σύρο για το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων στη Ερμούπολη.

Από το 2008, το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο και περιλαμβάνει προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων, αφιερώματα σε Διεθνή Φεστιβάλ, επαγγελματικό φόρουμ με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών & επαγγελματιών, εργαστήρια για φοιτητές και μαθητές δημοτικού, το εφαρμοσμένο εργαστήρι making of που καταγράφει λεπτό προς λεπτό το φεστιβάλ, πάρτυ κι άλλες παράλληλες δράσεις. Και φυσικά οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν!

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να συμμετάσχεις κι εσύ με την δική σου ταινία. Mικρού ή μεγάλου μήκους (άνω των 45 λεπτών), βραβευμένες ή ολόφρεσκες, φοιτητικές ή από «βετεράνους» όλες οι ταινίες «χωράνε» στο animasyros 5.0, αρκεί να είναι παραγωγής 2009 έως 2012. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του φεστιβάλ animasyros.gr! Μην αργείς λοιπόν! Στην διεύθυνση αυτήν επίσης  μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και σαν εθελοντής. Μια μοναδική εμπειρία σε περιμένει!

Η μασκότ του Φεστιβάλ, ο αniμasPyroς, που μας θυμίζει κάτι από Woody Allen αποβιβάζεται στο νησί και μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε!

1 σχόλιο: